Minigraanrepen met cashewnoten en chocolade
- Totale tijd 2u. 4min.
- 25min.
Bereiden - 1u. 4min.
Koken - 35min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
180 g grof gemalen havermoutvlokken
60 g bloem
75 g boter
9 cl warm water (90 g)
135 g suiker
135 g grof gehakte cashewnoten
3 snufjes zout
150 g fijngehakte chocolade
Toebehoren
Bakvorm voor 21 mini-repen
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de boter op programma P5 (Smelten van chocolade) gedurende 6 minuten.
Stap 2 /6
Doe de havermoutvlokken, de bloem, de suiker, een snufje zout en de gehakte cashewnoten in een kom. Meng door elkaar. Voeg de nog warme, gesmolten boter en het warme water toe. Meng tot een gelijkmatig deeg. Verdeel het deeg over de kleine vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 3 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /6
Laat 5 minuten rusten en haal uit de vorm.
Stap 5 /6
Verdeel de fijngehakte chocolade over de vormpjes. Zet ze in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Duw in ieder vormpje een minigraanreep in de gesmolten chocolade. Zet 30 minuten in de koelkast om de chocolade hard te laten worden. Haal uit de vorm en smullen maar.