Cheeseburger met bacon
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk hamburgers
4 sneetje bacon
2 el Franse mosterd
2 el mayonaise
4 sneetje cheddar
4 stuk broodjes
beleg
Bereiding
Stap 1 /3
Zet de gril aan. Selecteer het programma Spek en druk op OK. Leg de bacon op de voorverwarmde grilplaat en sluit het deksel. Druk op OK om het bereidingsproces te starten. Gril totdat het scherm ‘Crispy’ aangeeft of totdat het lampje rood wordt. Leg de gegrilde plakjes bacon op een bord.
Stap 2 /3
Veeg de grilplaten voorzichtig schoon met een stuk keukenrol. Selecteer het programma Hamburger en druk op OK. Leg de hamburgers op de voorverwarmde grilplaat en sluit het deksel. Bak naar wens: rood, medium of goed doorbakken.
Stap 3 /3
Leg een plak kaas op elke burger wanneer ze nog warm zijn. Meng de mosterd met de mayonaise en smeer dit op de halve hamburgerbroodjes. Beleg naar wens (uiringen, slablaadjes, tomaten, augurken, enz.) en leg er een burger op. Leg de gegrilde plakjes bacon op de burger en leg de andere helft van het broodje erop. Serveer direct.