Cheeseburger met gerookt buikspek
- Totale tijd 28min.
- 20min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
Zout, peper
8 Hamburgers
1 Little gem-sla
2 Tomaten
12 g Mayonaise
12 g Ketchup
8 Hamburgerbroodjes
16 sneetje Sneetjes kaas
16 sneetje Fijne sneetjes gerookte bacon
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /2
Breng de hamburgers op smaak met zout en peper. Verwijder de blaadjes van de little gem-sla, spoel ze af, snij de tomaten in plakjes en meng met de twee sauzen. Snij de broodjes middendoor en bestrijk de binnenkant met saus. Leg de groentes op de onderste helft van het broodje.
Stap 2 /2
Plaats de grilplaat in het toestel en verwarm 15 minuten voor in de GRILL-stand op 200 °C. Leg na de voorverwarmtijd 4 burgers op de gril en laat gedurende 2 minuten bakken. Draai ze om en leg er de kaas op. Leg 8 sneetjes buikspek rond de burgers op de plaat. Laat nog 2 minuten bakken en herhaal dit met de overige hamburgers. Plaats de toppings op de burgers.