Chocoladecake
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de zachte boter en de suiker (bij voorkeur met een keukenmachine) tot een licht en luchtig mengsel. Voeg één voor één de eieren toe.
Stap 2 /5
Zeef de bloem, cacao en gist bij elkaar. Voeg dit toe aan de eerste mengsel. Voeg een klein beetje zout toe.
Stap 3 /5
Haal het roerblad uit de pan. Knip uit een vel bakpapier een cirkel van 29 cm doorsnee. Snijd een kruis in het midden. Plaats de papieren cirkel in de ActiFry pan. Giet het cakebeslag erin. Sluit de deksel.
Stap 4 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /5
Haal de cake uit het blik op een grote ronde schaal. Laat afkoelen. Geniet ervan, warm of koud.