Citroen- en maanzaadcake
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Klop de suiker en boter tot een lichte en egale romige massa.
Stap 2 /6
Voeg afwisselend de eieren en de gezeefde bloem en gist toe. Voeg het sap van de 2 citroenen toe. Meng goed door voor een egale textuur.
Stap 3 /6
Voeg de geraspte citroenschil en maanzaad toe.
Stap 4 /6
Haal het roerblad uit de ActiFry pan. Vet de pan in met boter en bestuif hem met bloem, en vergeet de middenbuis niet. Schenk het mengsel er in en zorg dat het gelijkmatig verdeeld is. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Haal de cake uit het blik op een grote ronde schaal. Laat afkoelen. Geniet ervan, warm of koud.