Feta and beetroot pasta sauce
- Totale tijd 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
150 g Gekookte rode biet
160 g Feta
8 cl Water
5 cl Magere room
2 teentje Knoflook
3 cl Olijfolie
2 Citroen
2 el Tahini (sesampasta)
4 el Hazelnoten
2 el Rozemarijn
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten voor. Pers het sap uit de citroenen.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met de rode biet. Hou de helft van de feta, de fijngemalen hazelnoten en de rozemarijn voor later: deze dienen om het gerecht te garneren.
Stap 3 /4
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /4
Als het mengsel te dik is, voeg dan meer olie toe en mix opnieuw. Breng op smaak. Dien op met je lievelingspasta en doe er wat van de overgebleven feta, fijngemalen hazelnoten en rozemarijn bovenop.