Fondant met chocolade en kastanjes
- Totale tijd 55min.
- 10min.
Bereiden - 35min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
300 g Boter
400 g Smeltchocolade
400 g Kastanjepasta
200 g Suiker
8 Eieren
200 g Bloem
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Breek de chocolade in een kom in stukjes en voeg de boter toe. Zet de kom in de Cake Factory en start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 2 /4
Klop de eieren en de suiker lang in een kom. Voeg de kastanjepasta toe en vervolgens de gesmolten chocolade en boter.
Stap 3 /4
Meng er als laatste de bloem doorheen. Giet in de vorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 4 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. Haal de vorm uit de Cake Factory. Laat 10 minuten rusten en haal uit de vorm. Smullen maar!