Franse eitjes met groene asperges
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1.5 el Olijfolie
3 Uien
6 Groene asperges
6 Eieren
6 el Crème fraîche
1.5 el Bieslook
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Snipper en hak de uitjes en biesloo fijn. Snijd de asperges in stukjes van zo'n 3 á 4 cm.
Stap 2 /6
Bak de uitjes samen met de asperges zo'n 5 minuten in wat olijfolie in een koekenpan.
Stap 3 /6
Vet de schaaltjes in met een beetje olijfolie en verdeel de uitjes en asperges over de 4 schaaltjes.
Stap 4 /6
Voeg per schaaltje 1 ei toe en een eetlepel crème fraîche. Breng op smaak met wat peper en zout.
Stap 5 /6
Bak de schaaltjes voor zo'n 10-15 minuten in de Easy Fry & Grill heteluchtfriteuse op 180 graden. Garneer met de bieslook.
Stap 6 /6
TIP: varieer vooral lekker met ingrediënten! Probeer bijvoorbeeld eens met mozzarella, tomaat en pesto of met geitenkaas en spek.