Gebakken struisvogel met artisjokken en boekweit
- Totale tijd 31min.
- 15min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Ontdooi de artisjokbodems en het vlees indien nodig.
Stap 2 /7
Kook de boekweit in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3 /7
Doe de boekweit, de in 6 gesneden artisjokbodems en de azijn in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 4 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /7
Snij het vlees in 5 tot 6 blokjes en voeg ze samen met de gemarineerde en uitgelekte artisjokharten, de wijn en de bosbessen toe aan de ActiFry.
Stap 6 /7
Kruid bij en sluit de deksel.
Stap 7 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.