*Roast turkey with stuffing
- Totale tijd 1u. 25min.
- 25min.
Bereiden - 50min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
150 g Worst
1 Sjalot
1 el Olijfolie
0.5 el Basilicum
0.5 el Gedroogde kruiden
200 g Kalkoenfilet
10 g Boter
Zout, peper
600 g Kleine speciale krokante aardappelen
1 Rode ui
1 el Neutrale olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de worst, de gesnipperde sjalot, olijfolie, basilicum en gedroogde kruiden in een kom. Breng op smaak met wat peper. Klop tot het mengsel glad is.
Stap 2 /7
Leg het kalkoenlapje op een plat oppervlak neer (als u meerdere lapjes heeft, leg ze dan naast elkaar zodat ze een rechthoek vormen). Kruid de lapjes en smeer de vulling uit over het hele oppervlak. Rol de lapjes als een slakkenhuisje op tot een dik rolletje. Bind het gebraad vast om het tijdens het koken op zijn plaats te houden. Zet apart.
Stap 3 /7
Bereid de aardappelen. Leg ze samen met de rode uien in het apparaat voorzien van de plaat. Breng op smaak met olie, peper en zout. Meng goed door elkaar. Start het bakproces.
Stap 4 /7
Roer de aardappelen na 10 minuten om en leg het gebraad erop. Bedek het gebraad met de klontjes boter en laat het verder garen.
Stap 5 /7
Draai het halverwege de gaartijd om zodat het gelijkmatig bakt.
Stap 6 /7
Wanneer het programma klaar is, laat u het vlees 10 minuten rusten in de geopende lade, zodat het nog een beetje gaart en zijn zachtheid behoudt.
Stap 7 /7
Neem het gebraad uit de lade en snijd het in plakjes. Serveer meteen met de vulling.