Kip gevuld met kaas en paprikapoeder
- Totale tijd 57min.
- 40min.
Bereiden - 17min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /14
Snij de gevogeltefilets in de lengte in en vouw open.
Stap 2 /14
Kruid de filets met zout en peper en leg een staafje kaas in het midden.
Stap 3 /14
Sluit de filets en bind ze één voor één samen als een gebraad.
Stap 4 /14
Hak de ui en de knoflook fijn.
Stap 5 /14
Doe de ui en de knoflook vervolgens in de ActiFry.
Stap 6 /14
Meng de olie en de paprika. Giet de helft over de ui en de knoflook en sluit de deksel.
Stap 7 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /14
Smeer de gebraadjes in met de rest van de paprikaolie en doe ze in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 9 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /14
Voeg het tomatensap en de gevogeltefond toe in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 11 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 12 /14
Was de basilcum en hak fijn.
Stap 13 /14
Kruid de saus, indien nodig, bij en voeg de basilicum toe.
Stap 14 /14
Knip het touwtje van de filets en serveer warm met groenten.