Knapperige koek met gekaramelliseerde appel
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Vermeng 30 g gesmolten boter, de speculaaskruimels en de pecannoten.
Stap 2 /6
Schep dit mengsel in 2 roestvrijstalen bakringen. Zet in de koelkast.
Stap 3 /6
Doe de rest van de boter, de appelblokjes, het water, 1 el suiker en het vanille-extract in de ActiFry.
Stap 4 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 5 /6
Schep de compote uit de pan van de ActiFry op de speculaas, in de roestvrijstalen bakringen.
Stap 6 /6
Verwijder de ringen, bestrooi met gemalen kaneel en pecannoten, dien op of zet in de koelkast.