Krokante wraps met ham, ei en kaas
- Totale tijd 30min.
- 10min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 Grote tortilla wraps
4 sneetje Achterham
4 Eieren
120 g Cheddar, geraspt of plakjes
Zout en peper
Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /4
Bestrijk één kant van de tortillawraps lichtjes met olijfolie. Leg de ham plat op de niet-geoliede kant. Voeg de kaas toe aan het midden van de ham en vorm een ring. Breek een ei in de kaasring. Vouw de boven- en onderkant van de tortilla over het ei en vouw vervolgens de zijkanten eroverheen. Houd indien nodig vast met een houten prikkertje. Doe hetzelfde met de andere tortilla's.
Stap 2 /4
Verhit de koekenpan op middelhoog vuur en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is geworden voordat je je ingrediënten toevoegt.
Stap 3 /4
Leg ze voorzichtig in de pan.
Stap 4 /4
Bak op laag vuur gedurende 10 minuten, draai dan voorzichtig om en bak nog eens 10 minuten. Snijd doormidden en serveer direct.