Wraps met gegrilde groenten
- Totale tijd 1u.
- 50min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 stuk
1 groene, rode en gele paprika
1 courgette
1 aubergine
6 el citroensap
2 tl kerriepoeder
1 el Agavesiroop
zout
peper
2 el olijfolie
2 teentje knoflook
300 g (vegan) Feta
100 ml (plantaardige) melk naar keuze
8 steel peterselie
6 Volkoren wraps
Bereiding
Stap 1 /5
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten, was ze en snijd ze in reepjes van ongeveer 3 cm breed. Maak de courgette schoon, was hem en snij diagonaal in plakjes. Was de aubergine, snij de uiteinden eraf en snij diagonaal in plakjes.
Stap 2 /5
Voor de marinade het citroensap, de kerrie, de agavesiroop, het zout en de peper krachtig door elkaar roeren. Klop er langzaam olijfolie door. Verdeel de paprika's, courgettes en aubergines apart in kommen. Verdeel de marinade er gelijkmatig over en laat ongeveer 15 minuten trekken.
Stap 3 /5
Pel ondertussen de knoflook en snij deze grof voor de fetacrème. Verkruimel de feta grof. Pureer feta, knoflook en melk. Breng op smaak met zout en peper. Was de peterselie en hak hem grof. Plaats de Tefal OptiGrill 4in1 contactgrill in de barbecuestand. Zet de thermostaat op 4 en verwarm voorverwarmen, de grill is voorverwarmd als het lampje stopt met knipperen.
Stap 4 /5
Verdeel de paprikareepjes over de grilloppervlakken, gril ze ca. 10 minuten terwijl je ze omdraait, en verwijder ze. Verdeel de courgetteplakken over het grilloppervlak en gril 2-3 minuten aan elke kant. Verdeel de aubergines over de grilloppervlakken en grill ongeveer 2 minuten aan elke kant, verwijder ze.
Stap 5 /5
Grill de volkoren tortilla's achter elkaar op dezelfde temperatuur gedurende ongeveer 1 minuut terwijl je ze draait. Verdeel fetacrème over de OptiGrill wraps, verdeel de groenten en peterselie erover en rol op.