Mini zalm- en dille-donuts
- Totale tijd 42min.
- 30min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Rasp de citroen. Verkruimel de zalm en verwijder de graten. Doe de zalm, paneermeel, yoghurt, eieren, dille, citroenschil, zout en peper in een kom en meng dit door met een vork: probeer een elastisch, plakkerig deeg te krijgen.
Stap 2 /7
Bestrijk de ActiFry-pan licht met olie.
Stap 3 /7
Verwarm voor gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /7
Gebruik 2 dessertlepels om 12 tot 14 kleine ‘quenelles’ te vormen. Leg ze direct in de ActiFry-pan, zonder ze tegen elkaar aan te leggen. Bestrijk licht met olie. Sluit de deksel.
Stap 5 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /7
Haal deze eerste lading gebakken donuts uit de pan. Doe hetzelfde met het overige deeg: maak 12 tot 14 kleine quenelles. Leg ze direct in de ActiFry-pan, zonder ze tegen elkaar aan te leggen. Bestrijk licht met olie. Sluit de deksel.
Stap 7 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.