Gegrilde zalm en mangosalsa
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk zalm
1 stuk mango
0.5 stuk rode ui
0.5 stuk rode paprika
1 koriander
0.5 stuk groene chilipeper
2 stuk citroenen
1 tl knoflookpoeder
zout
peper
Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Hak de paprika in blokjes van gelijke grootte en hak de ui, groene chilipeper en korianderblaadjes fijn. Meng alles door elkaar met het sap van één citroen. Breng op smaak met zout en peper en zet apart.
Stap 2 /4
Meng het knoflookpoeder met een halve theelepel zout en peper. Besprenkel de zalmfilets met het mengsel en schenk er wat olie over.
Stap 3 /4
Zet de gril aan. Selecteer het programma Vis en druk op OK. Leg als de gril warm is de zalm op de grilplaat en sluit het deksel. Bak totdat het scherm ‘Medium well’ aangeeft of totdat het lampje oranje wordt.
Stap 4 /4
Leg de zalmfilets op aparte borden, besprenkel met het sap van de andere limoen en serveer met de mangosalsa.