Nachos met guacamole
- Totale tijd 9min.
- 5min.
Bereiden - 4min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
50 g *Tortilla chips
50 g *bruine bonen
70 g *Cheddar
*bieslook
1 *Tomaat
1 *Avocado
0.25 *Rode ui
1 el *Olijfolie
1 el *Limoensap
*zout en peper
Toebehoren
Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /9
*Laat de bonen uitlekken
Stap 2 /9
*Verdeel de tortillachips over de bodem van de grote Easy Fry lade. Tip: onze MasterSeal Glass vershoudbakjes zijn perfect als ovenschaaltjes in de Easy Fry!
Stap 3 /9
*Verdeel de bonen over de tortilla chips en vervolgens de geraspte cheddarkaas
Stap 4 /9
*Bak de nachos op de manuele stand voor 4 minuten op 180 graden.
Stap 5 /9
*Ondertussen maak je de guacamole klaar: halveer de avocado en haal de pit eruit met een mesje. Schep de avocado uit de schil en doe deze in een kommetje. Snipper de rode ui.
Stap 6 /9
*Prak de avocado met een vork. Voeg de olijfolie, het limoensap, het gesnipperde uitje, zout en peper toe. Roer door de avocado en zet in de koelkast. Houd je van pittig? Voeg dan nog chilipeper toe.
Stap 7 /9
*Snijd de tomaat in blokjes en snijd de bieslook fijn. Haal de nacho's uit de lade met een opscheplepel en leg op een bord.
Stap 8 /9
*Garneer de nachos met de tomaat en bieslook.
Stap 9 /9
*Serveer direct met de guacamole, eventueel wat crème fraîche en eet smakelijk!