Guacamole with Thai green curry
- Totale tijd 11min.
- 10min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
150 g Avocado
2 Limoenen
2 cl Water
2.5 el Verse koriander
0.5 teentje Knoflook
0.5 Sjalotten, fijngehakt
0.5 Thaise chilipeper (optioneel)
1 el Groene Thaise currypasta
0.5 el Sojasaus
0.5 el Rijstazijn
1 el Lente-ui, groene gedeelte
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten voor. Pers het sap uit de limoenen.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in de fles, te beginnen met de avocado, behalve de lente-ui die je bewaart voor decoratie. Gebruik een spatel om de koriander aan te drukken. Pas de hoeveelheid Thaise currypasta en chilipeper geheel naar wens aan.
Stap 3 /4
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /4
Doe de guacamole in een kom en strooi er de fijngehakte lente-uitjes overheen. Serveer.