Patatas bravas
- Totale tijd 35min.
- 10min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van 1 cm dik. Was ze in koud water en dep dan het water op met keukenrol of een schone theedoek.
Stap 2 /6
Doe de aardappelschijfjes in de ActiFry-pan met twee teentjes ongeschilde knoflook. Voeg de Actifry-lepels olie toe. Sluit de deksel.
Stap 3 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /6
Bereid ondertussen de twee mayonaises: klop de eidooier met de mosterd en 100 ml olijfolie. Deel dit mengsel in tweeën. Pel en pers de resterende knoflook. Voeg dit vervolgens toe aan één van de mayonaises en klop het door.
Stap 5 /6
Voeg aan de andere mayonaise de tomatenpuree en de Espelette peper toe en klopt dit ook goed door.
Stap 6 /6
Serveer de aardappelen met de twee mayonaises.