Patatas Bravas
- Totale tijd 35min.
- 10min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Was de aardappelen en snijd ze in schijfjes van ongeveer 1 cm dik. Spoel deze af en dep ze zorgvuldig droog met keukenpapier of een schone vaatdoek.
Stap 2 /6
Doe de aardappelen met twee ongepelde teentjes knoflook in de ActiFry. Voeg de ActiFry-lepels olie toe. Sluit het deksel.
Stap 3 /6
Kook volgens de aangegeven tijd.
Stap 4 /6
Maak intussen de twee soorten mayonaise: klop de eidooier met de mosterd en 10 cl olie. Verdeel het mengsel in twee porties. Pel de knoflook en pers hem. Voeg de geperste knoflook toe aan een van de twee helften van de mayonaise en meng.
Stap 5 /6
Voeg aan de andere helft van de mayonaise de geconcentreerde tomatenpuree en de Espelette-peper toe en meng.
Stap 6 /6
Dien de aardappelen op met de twee soorten mayonaise.