Pulled pork uit de multicooker
- Totale tijd 55min.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
500 g procureur
1 stuk ui
2 teentje knoflook
50 ml witte wijnazijn
100 ml water
150 ml barbecuesaus
1 el grove mosterd
1 el olijfolie
2 el bruine basterdsuiker
1 tl paprikapoeder
2 takje tijm
1 tl chilipoeder
Zout en peper
100 g pain julienne
100 g spitskool
2 el yoghurt
1 el mayonaise
0.5 el witte wijnazijn
40 g rozijnen
2 stuk broodjes naar keuze
Bereiding
Stap 1 /9
Snipper de ui en pers de knoflooktenen. Fruit dit aan op de "BAKE" stand van je multicooker (deksel open).
Stap 2 /9
Voeg na enkele minuten de witte wijnazijn, water, barbecuesaus, mosterd, olijfolie, basterdsuiker, paprikapoeder, tijm, en chilipoeder toe. Roer goed door.
Stap 3 /9
Leg de procureur hierin en bestrooi royaal met peper en zout.
Stap 4 /9
Selecteer het koken onder hoge druk programma (high pressure), voor vlees. Kook de procureur voor 40 minuten onder hoge druk. Laat de druk vrijkomen door het ventiel open te draaien als het programma af is gelopen.
Stap 5 /9
Maak ondertussen de coleslaw. Meng de yoghurt, mayonaise, witte wijnazijn en wat peper en zout tot een dressing. Wel de rozijnen. Meng de rozijnen met de pain julienne en de spitskool en de dressing. Zet apart in de koelkast.
Stap 6 /9
Bak de broodjes af volgens de verpakking.
Stap 7 /9
Haal de procureur uit de binnenpan en zet apart. Zeef het kookvocht en houd ongeveer 200 ml over. Doe dit in een steelpannetje met 3 eetlepels extra suiker en breng op laag vuur aan de kook. Laat voor 5-10 minuten pruttelen totdat de saus indikt.
Stap 8 /9
Haal met twee vorken de procureur uit elkaar, zodat je pulled pork krijgt. Meng de pulled pork met de barbecuesaus.
Stap 9 /9
Beleg de broodjes met een flinke portie pulled pork en de coleslaw.