Biscuittaart uit de Savoie
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
4 Eieren
80 g Suiker
30 g Suiker
35 g Bloem
35 g Maizena
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Klop de eierdooiers in een kom los met de suiker. Zeef de bloem en het zetmeel boven een kom en meng door elkaar.
Stap 2 /5
Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze stevig worden, voeg je de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Voeg de eiwitten bij het deeg.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.