Taco's met krokante bloemkool stukjes
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
1 Middelgrote bloemkool, in kleine bloemkoolroosjes gesneden
1 kopje Bloem
1 kopje Plantaardige melk
1 tl Knoflookpoeder
1 tl Uienpoeder
1 tl Gerookt paprikapoeder
1 tl Gemalen komijn
1 kopje Panko of paneermeel
8 Taco's
1 Avocado
Gesneden verse groenten (zoals tomaten, sla, ui, avocado) voor garnering
Zout en peper naar smaak
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een grote kom bloem en plantaardige melk tot een glad beslag ontstaat.
Stap 2 /7
Voeg knoflookpoeder, uienpoeder, gerookt paprikapoeder, komijn, zout en peper toe aan het beslag. Meng goed.
Stap 3 /7
Doop de bloemkoolroosjes in het beslag, zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn.
Stap 4 /7
Rol de met beslag bedekte bloemkoolroosjes vervolgens door de panko broodkruimels tot ze gelijkmatig bedekt zijn.
Stap 5 /7
Plaats de met beslag en panko bedekte bloemkoolroosjes in een enkele laag in de Easy Fry voor 12-15 minuten op 200 graden. Af en toe even kort schudden.
Stap 6 /7
Verwarm ondertussen de taco's volgens de instructies op de verpakking en prak de avocado tot een guacamole.
Stap 7 /7
Vul elke taco met met gesneden verse groenten naar keuze en daar op zo'n vier bloemkoolstukjes en wat guacamole.