Varkensspiesjes met barbecuesaus
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
1 teentje Knoflook
100 g Ui
1 el Plantaardige olie
Zout
65 g Ketchup
45 g Tomatenpasta
2.5 el Worcestershiresaus
1.5 el Ciderazijn
1.5 el Honing
0.5 tl Mosterd
1 tl Gerookte paprikapoeder
0.5 tl Gedroogde tijm
0.5 tl Gemalen peper
650 g Varkensvlees
Bereiding
Stap 1 /5
Pel en snipper de knoflookteentjes en ui. Doe ze in een pan met wat olie en een snufje zout. Bak 10 minuten op laag vuur.
Stap 2 /5
Voeg de ketchup, tomatenpasta, Worcestershiresaus, azijn, honing, mosterd en gerookt paprikapoeder, tijm en peper toe. Roer en laat ongeveer 15 minuten sudderen. Laat afkoelen.
Stap 3 /5
Zet de OptiGrill aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK. Snijd het vlees in blokjes van 3 cm en steek ze aan de satéstokjes. Bestrijk ze met de barbecuesaus.
Stap 4 /5
Leg de spiezen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Bak volgens het display totdat de spiesjes gaar zijn.
Stap 5 /5
Serveer de spiesjes met de resterende barbecuesaus.