Visbeignets met Dijon-mosterd
- Totale tijd 30min.
- 20min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de vis in grove sticks.
Stap 2 /8
Smeer elk stuk vis in met de traditionele mosterd met behulp van een kwast.
Stap 3 /8
Klop de eieren met een eetlepel mosterd met behulp van een vork.
Stap 4 /8
Haal elke stick door de bloem, vervolgens door het ei-mosterdmengsel en daarna door het paneermeel. Herhaal dit nog een tweede keer maar begin met het ei-mosterdmengsel en daarna het paneermeel.
Stap 5 /8
Leg de sticks gedurende 1 uur op een bord in de koelkast.
Stap 6 /8
Giet een lepel olie in de Actifry en voeg de sticks toe (pendelarm niet plaatsen). Sluit het deksel.
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Dien de sticks op met een bijgerecht naar keuze (groene salade, groentepuree...)