Witvis met kruidenkorst en broccoli
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
2 Grote broccoli
60 g Boter
120 g Paneermeel
6 el Gehakte peterselie
Zout, peper
8 straaltje Kabeljauw of koolvis (8 x 120 g)
8 g Mosterd
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /5
Was de broccoli en snijd in kleine roosjes.
Stap 2 /5
Plaats de grillplaat in het apparaat en leg de broccoliroosjes in de kom. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: leg de roosjes in het frituurmandje en plaats het op het middelste rooster van de Easy Fry Oven & Grill. Vul de lekbak met water en zet op de bodem.
Stap 3 /5
Zet de MANUAL-stand 15 minuten aan op 150 °C en draai de broccoli halverwege het bereidingsproces om.
Stap 4 /5
Smelt ondertussen de boter en vermeng met de paneermeel, peterselie zout en peper. Bestrijk de bovenkant van de visfilets met mosterd, bestrooi met de gekruide paneermeel en druk goed aan zodat het blijft zitten.
Stap 5 /5
Als de timer afgaat, legt u de visfilets op de broccoli en bakt u het geheel op de VIS-stand gedurende 10 minuten op 170 °C.