Yoghurtcake
- Totale tijd 55min.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
1 Ei
90 g Basterdsuiker
60 g Naturel yoghurt
110 g Bloem
40 ml Olie
2.5 g Bakpoeder
Boter
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de yoghurt met de suiker en de eieren. Als het mengsel glad is, roer je de olie erdoor. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Meng goed tot een glad, glanzend deeg.
Stap 2 /5
Gebruik een scharnierende vorm die geschikt is voor de hoeveelheid beslag. Knip een cirkel bakpapier die op de bodem van de beboterde vorm past, leg deze in de vorm en giet het beslag erin.
Stap 3 /5
Plaats de bakvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Om te testen of de cake gaar is, steek je een mes in het midden; als het mes er schoon uitkomt, is de cake klaar.
Stap 5 /5
Plaats op een rooster en laat afkoelen. Verwijder het bakpapier van de bodem. Geniet ervan.