*Orange crème brûlée cups
- Totale tijd 58min.
- 15min.
Bereiden - 28min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
1 Biologische sinaasappel
1 Ei
25 g Fijne kristalsuiker
25 g Magere room
0.5 tl Oranjebloesemwater
2 el Bruine suiker
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de sinaasappels in twee gelijke helften. Controleer of de helften rechtop blijven staan op uw snijplank. Zo niet, snij dan onderaan de sinaasappel een stukje schil af om een plat oppervlak te creëren. Pers de sinaasappels uit en bewaar de schil.
Stap 2 /5
Klop in een kom de eieren en suiker op tot een wit, schuimend mengsel. Voeg het sinaasappelsap, de room en het oranjebloesemwater toe. Meng goed door elkaar.
Stap 3 /5
Leg de sinaasappelschillen in het apparaat voorzien van de plaat. Vul ze vervolgens met het mengsel. Start het bakproces.
Stap 4 /5
Laat ze na het bakken afkoelen op de plaat. Bestrooi elke sinaasappel met bruine suiker. Start het bakproces om de suiker te karamelliseren.
Stap 5 /5
Bak zo lang tot u de gewenste kleur verkrijgt.