Mild Andalusian gazpacho with almonds and garlic
- Totale tijd 6u. 21min.
- 20min.
Bereiden - 1min.
Koken - 6u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
60 g Geblancheerde amandelen
0.5 teentje Knoflook
35 g Oud brood
8 cl Melk
8 cl Koud water
2.5 cl Olijfolie
1 el Rodewijnazijn
20 g Verse groene druiven
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Doe de amandelen, knoflook en brood in een kom samen met de melk en het water en laat voor minstens 2 uur weken. Hou enkele amandelen voor later: deze dienen om de bereiding achteraf te garneren.
Stap 3 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met het reeds verkregen mengsel. Zet de druiven apart: deze dienen om de bereiding achteraf te garneren. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /5
Laat voor 4 uur in de ijskast staan.
Stap 5 /5
Garneer vlak voor het opdienen met wat olijfolie, enkele amandelen en een paar verse groene druiven.