Avocadotoast met basilicumspread en vegan mozzarella
- Totale tijd 15min.
- 5min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
1 bosje peterselie
1 el hazelnoten
1 teentje knoflook
4 el olijfolie extra vierge
2 dikke sneden stevig (zuurdesem)brood
3 pond plakjes plantaardige mozzarella
1 stuk avocado
Bereiding
Stap 1 /6
Pureer in en maatbeker met de staafmixer de basilicum met de hazelnoten, de knoflook en de olijfolie tot een geurige spread. Besmeer het brood met de spread.
Stap 2 /6
Halveer de plakjes mozzarella en leg de kaas op de basilicumspread.
Stap 3 /6
Schakel de Easy Fry en Grill in, selecteer ‘grill’ en verwarm voor tot 200 ºC. Gril het brood 5 min., tot het krokant is en de kaas is gesmolten.
Stap 4 /6
Halveer intussen de avocado. Verwijder de schil en wip de pit eruit. Snijd de avocadohelften in dunne plakjes.
Stap 5 /6
Leg de toast op 2 borden en verdeel de avocado erover. Besprenkel met extra olijfolie en bestrooi met peper naar smaak.
Stap 6 /6
Variatietip: Dek de mozzarella af met een tweede snee brood. Bak de tosti in de Easy Fry & Grill heteluchtfriteuse of OptiGrill goudbruin en krokant.