Bagels met ei en mozzarella
- Totale tijd 22min.
- 10min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 Bagels
4 Eieren
70 g Geraspte mozzarella
2 Bosui
Zout, peper
Olijfolie
2 el Peterselie
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de bagels open (doormidden). Gebruik een koekjesvormer of een glas om het midden van elke bagelhelft te vergroten tot een gat van ongeveer 5 cm in doorsnee.
Stap 2 /6
Bestrijk de bagel met olijfolie.
Stap 3 /6
Verhit de pan op middelhoog vuur en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is geworden voordat je je ingrediënten toevoegt.
Stap 4 /6
Leg de 4 plakjes bagel in de pan en bak 2 minuten per kant krokant. Breek een ei in het midden van elk plakje. Kruid met peper en zout en bestrooi met kaas.
Stap 5 /6
Laat zo'n 8 minuten op laag vuur garen. Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de peterselie fijn.
Stap 6 /6
Draai de plakjes voorzichtig om en bak nog 1 minuut op middelhoog vuur. Serveer met de bosui en verse peterselie.