Cakejes met zachte witte chocolade en pure chocoladevulling
- Totale tijd 41min.
- 20min.
Bereiden - 21min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
210 g Witte chocolade
6 Eiwitten van middelgrote eieren
120 g Suiker
180 g Zachte boter
3 Olie
30 g Citroensap (of azijn)
3 Zout
375 g Bloem
6 Bakpoeder (30 g)
36 Chocolade
Toebehoren
Bakvorm voor 12 muffins
Bereiding
Stap 1 /6
Hak de witte choclade in kleine stukjes.
Stap 2 /6
Klop in een kom de boter en de suiker tot een gladde room. Voeg het citroensap, de olie, de eiwitten en drie snufjes zout toe. Klop flink door.
Stap 3 /6
Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Roer goed. Voeg de witte chocolade toe en roer.
Stap 4 /6
Verdeel de helft van het beslag over de muffinvormpjes (15 g per vormpje). Druk in elk vormpje een stukje chocolade. Verdeel de rest van het beslag over de vormpjes (15 g per vormpje). Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Haal de vorm uit de Cake Factory. haal de cakjes uit de vormen. Laat even afkoelen et serveer warm.