Zachte cake met witte chocolade
- Totale tijd 59min.
- 15min.
Bereiden - 39min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
200 g witte dessertchocolade
80 g boter
100 g kwark
80 g suiker
4 eieren
50 g bloem
80 g veenbessen
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Smelt de boter en de witte chocolade met het programma gedurende de aangegeven tijd.
Stap 2 /7
Meng de gesmolten chocolade en de kwark.
Stap 3 /7
Doe de eieren en de suiker in een kom en meng met een mixer.
Stap 4 /7
Voeg de chocolade en vervolgens de bloem toe, en meng door elkaar.
Stap 5 /7
Vet de bakvorm in en bestuif met bloem. Giet hier nu het beslag in. Verdeel de veenbessen over het beslag.
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 7 /7
Laat rusten en haal uit de vorm.