Chili con carne
- Totale tijd 33min.
- 15min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze goed af. Snij de paprika in blokjes, hak de pepertjes fijn en snipper de uien.
Stap 2 /6
Schep het vlees om in een kom met een spatel om het los te maken.
Stap 3 /6
Doe de ui, komijn, chilipepers en de Mexicaanse kruiden onderin de ActiFry en leg de bonen er bovenop. Giet vervolgens het tomatensap over de bonen en voeg dan het verkruimelde bouillonblokje toe. Verdeel tot slot het vlees gelijkmatig over de pan. Maak eventuele grote stukken kleiner.
Stap 4 /6
Leg de rode paprika tegenover het handvat en giet de olie over de paprika. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Serveer met room en nacho's.