Chili con carne
- Totale tijd 38min.
- 15min.
Bereiden - 23min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze goed af.
Stap 2 /8
Snij de paprika in blokjes.
Stap 3 /8
Snipper de uien fijn.
Stap 4 /8
Hak de pepertjes fijn.
Stap 5 /8
Schep het vlees om in een kom met een spatel om het los te maken.
Stap 6 /8
Doe de ui, komijn, chilipepers en de Mexicaanse kruiden onderin de ActiFry en leg de bonen er bovenop. Giet vervolgens het tomatensap over de bonen en voeg dan het verkruimelde bouillonblokje toe. Verdeel tot slot het vlees gelijkmatig over de pan. Maak eventuele grote stukken kleiner.
Stap 7 /8
Leg de rode paprika tegenover het handvat en giet de olie over de paprika. Sluit de deksel en bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Voor nog meer smaak kun je ½ ActiFry-lepel Nuoc Mâm/vissaus toevoegen.