Chili con carne
- Totale tijd 33min.
- 15min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Snij de paprika in blokjes en hak de pepertjes fijn.
Stap 2 /5
Meng het gehakt in een kom met een spatel om het uit elkaar te halen.
Stap 3 /5
Leg de uien, komijn, pepertjes en de Mexicaanse kruidenmix onderaan in de ActiFry en leg de kidneybonen erop. Giet het tomatensap over de bonen en voeg het verkruimelde runderbouillonblokje toe. Verdeel het vlees gelijkmatig over de binnenpan. Maak grote stukken eventueel kleiner. Voeg de paprika aan de kant tegenover de handgreep toe en giet hier de olie overheen. Sluit de deksel.
Stap 4 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /5
Serveer met zure room en nacho's naturel.