Gekookte peultjes met tomaat, selderij en pijnboompitten
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Pel en snij de selderij in kleine stukjes.
Stap 2 /7
Snij het onderste deel van de champignons. Pel en snij vervolgens de champignons in stukken.
Stap 3 /7
Voeg de olie, de peultjes, de kerstomaten, de selderij en de champignons toe aan de ActiFry. Bestrooi met versgehakte rozemarijn en breng op smaak met zout en peper. Sluit de deksel.
Stap 4 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /7
Voeg de pijnboompitten toe in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Proef en voeg eventueel een snufje zout en peper toe.