Genoise met jam
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
12 Eieren
375 g Suiker
375 g Bloem
3 Bakpoeder
300 g Jam
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng het bakpoeder met de bloem in een kom.
Stap 2 /5
Klop met een mixer de eiwitten stijf. Voeg als ze stevig zijn de suiker, de eierdooiers en de bloem toe.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Wanneer de genoise gaar is, snijd je hem horizontaal in tweeën en beleg je de onderste helft rijkelijk met jam. Leg vervolgens het bovenste gedeelte er weer op.