Koude frambozensoep met granita van amandelmelk
- Totale tijd 3u. 15min.
- 15min.
Bereiden - 0min.
Koken - 3u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
300 g frambozen
100 ml sinaasappelsap
50 ml water
50 g bruine suiker
1 el citroensap
200 ml amandelmelk
2 el vloeibare honing
Bereiding
Stap 1 /4
Los de honing op in de amandelmelk, giet het mengsel in ijsblokjesbakjes en zet die minstens 3 uur in de diepvries tot het mengsel bevroren is.
Stap 2 /4
Spoel de frambozen schoon. Doe de frambozen en de bruine suiker in de blender. Giet er het water, sinaasappelsap en citroensap bij. Stel het aangegeven programma in op één minuut. Zet de soep in de koelkast en maak de blender schoon.
Stap 3 /4
Doe vlak voor het opdienen de ijsblokjes van amandelmelk in de blender. Stel het aangegeven programma in op één minuut en start het programma.
Stap 4 /4
Giet de soep in kleine kommen en voeg een eetlepel amandelgranita toe.