Lamsvlees in rode wijn
- Totale tijd 1u.
- 30min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het lamsvlees in blokjes van 3 à 4 cm.
Stap 2 /7
Schrap of schil de wortelen en snijd ze in dunne plakjes.
Stap 3 /7
Snijd de champignons in de lengte door, inclusief het steeltje (of in vieren, afhankelijk van de grootte).
Stap 4 /7
Meng de wijn, het water en de maïzena in een kom.
Stap 5 /7
Leg de uien en champignons aan de kant van het handvat in de ActiFry pan. Leg het lamsvlees aan de andere kant in de pan. Leg de wortelen op de champignons. Leg de spekjes in de ActiFry, op de wortels. Strooi de tijm over de spekjes. Dek de spekjes af met het mengsel van water/wijn/maïzena. Besprenkel het lamsvlees met olie. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Serveer in een pitabroodje of met rijst.