Lamsvlees met rode wijn
- Totale tijd 1u.
- 30min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het lamsvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /6
Schil de wortels en snij ze in dunne schijfjes. Snijd de champignons met de steel eraan in stukken.
Stap 3 /6
Meng de wijn, het water en de maizena in een kom.
Stap 4 /6
" Doe de ui en de champignons aan de kant van het handvat in de ActiFry. Leg het lamsvlees aan de andere kant. Leg de wortels op de champignons. Leg vervolgens de spekblokjes op de wortels. Bestrooi de spekblokjes met tijm. Overgiet de spekblokjes met het water/wijn/maïzenamengsel. Verdeel de olie over het lamsvlees. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Dien op in een pitabroodje of met rijst.