Lendenstuk met wijn
Tefal
Recept van Tefal

Lendenstuk met wijn

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u. 3min.
  • Bereiden
    30min.
  • Koken
    33min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /10

Snij het lendenstuk in kleine stukjes.

Stap 2 /10

Marineer ze in een kom in de rode wijn, de oregano en het pepertje.

Stap 3 /10

Snij de aardappelen in blokjes van ongeveer 1 cm.

Stap 4 /10

Leg de aardappelen in de ActiFry, breng op smaak met zout en schenk gelijkmatig de olijfolie erover. Sluit de deksel.

Stap 5 /10

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 6 /10

Open de ActiFry en voeg het gemarineerde lendenstuk met het rode pepertje toe, gevolgd door zout en een scheutje olie. Sluit de deksel.

Stap 7 /10

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 8 /10

Open de ActiFry nog eens en voeg het citroensap toe. Sluit de deksel.

Stap 9 /10

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 10 /10

Bestrooi met gruyèrekaas en serveer.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760