Lendenstuk met wijn
- Totale tijd 1u. 3min.
- 30min.
Bereiden - 33min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Snij het lendenstuk in kleine stukjes.
Stap 2 /10
Marineer ze in een kom in de rode wijn, de oregano en het pepertje.
Stap 3 /10
Snij de aardappelen in blokjes van ongeveer 1 cm.
Stap 4 /10
Leg de aardappelen in de ActiFry, breng op smaak met zout en schenk gelijkmatig de olijfolie erover. Sluit de deksel.
Stap 5 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /10
Open de ActiFry en voeg het gemarineerde lendenstuk met het rode pepertje toe, gevolgd door zout en een scheutje olie. Sluit de deksel.
Stap 7 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /10
Open de ActiFry nog eens en voeg het citroensap toe. Sluit de deksel.
Stap 9 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /10
Bestrooi met gruyèrekaas en serveer.