Lamsvlees met rode wijn
- Totale tijd 1u.
- 30min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het lamsvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /7
Schil de wortels en snij ze in dunne schijfjes.
Stap 3 /7
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 (of in 4 volgens de grootte).
Stap 4 /7
Meng de wijn, het water en de maïzena in een kom.
Stap 5 /7
" Doe de ui en de champignons ter hoogte van het handvat in de ActiFry. Leg er het lamsvlees tegenover. Schik de wortels op de champignons. Schik vervolgens de spekblokjes op de wortels in de ActiFry. Bestrooi de spekblokjes met tijm. Overgiet de spekblokjes met het water/wijn/maïzenamengsel. Verdeel de olie over het lamsvlees. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Serveer dit gerecht bijvoorbeeld in een pitabroodje.