Varkensvlees zoals in Alentejo
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Leg de schelpdieren in een kom met water en wat bloem en zout, tot ze opengaan en het zand loslaten.
Stap 2 /6
Snij de ui fijn en doe dit met een lepel olijfolie in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 3 /6
Laat gedurende de aangegeven tijd bruinen.
Stap 4 /6
Snij het vlees in blokjes van 2-3 cm dik.
Stap 5 /6
Doe het vlees en de schelpdieren met de ui in de ActiFry. Breng op smaak met zout, peper en wat paprika. Blus af met de witte wijn. Sluit de deksel.
Stap 6 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.