Varkensvlees in broodkorst
- Totale tijd 46min.
- 15min.
Bereiden - 31min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /11
Verwijder het been uit de varkenssneden. Snijd elke snede vervolgens in 5 stukken. Kruid het vlees met zout en peper.
Stap 2 /11
Doe de bloem, de eieren en de broodkruimels in drie aparte kommen. Klop de eieren los.
Stap 3 /11
"Wentel een stuk vlees door de bloem. Klop lichtjes af op de rand van de kom om overtollige bloem te verwijderen. Wentel het vlees door de eieren. Zorg ervoor dat alles goed bedekt is. Klop lichtjes af om het teveel te verwijderen. Haal nu door de broodkruimels. Bedek het vlees volledig. Druk de broodkruimels aan indien nodig zodat ze goed aan elkaar klitten. Zet opzij. Herhaal deze stappen voor elk stukje vlees. "
Stap 4 /11
Smeer de olie aan weerszijden over de broodkorst met behulp van een kwast. Zet de ingeoliede ingrediënten 30 minuten in de koelkast.
Stap 5 /11
Doe 1 ActiFry-lepel olie in de kom. Sluit het deksel.
Stap 6 /11
Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 7 /11
Leg voorzichtig 10 stukjes varkensvlees in de ActiFry-kom. Probeer de ingrediënten niet op te stapelen. Sluit het deksel.
Stap 8 /11
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 9 /11
Herhaal voor de resterende 10 stukken.
Stap 10 /11
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 11 /11
Dien het varkensvlees in broodkorst op met geroerbakte erwten en worteltjes.