Pizza met Noorse zalm en gamba's
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Pizzadeeg
10 g Bloem
3 el Dikke crème fraîche
150 g Gerookte zalm
100 g Gepelde gamba’s
100 g Geraspte mozzarella
1 el Verse dille
1 el Olijfolie
Citroen
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /6
Verdeel de crème fraîche gelijkmatig over het pizzadeeg, maar laat wel een klein randje vrij. Strooi de geraspte mozzarella over de crème fraîche. Verdeel de reepjes gerookte zalm en gepelde gamba's over de kaas. Breng op smaak met dille, zout en peper en besprenkel daarna met olijfolie.
Stap 3 /6
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 4 /6
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 5 /6
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit.
Stap 6 /6
Garneer de pizza met wat citroenzeste voor een aangename smaak en serveer direct.