Tapioca met mango en kokos
- Totale tijd 35min.
- 10min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Doe de melk, de tapioca en de geraspte kokosnoot in een pan.
Stap 2 /8
Breng de melk, de tapioca en de geraspte kokosnoot aan de kook en zet het vuur uit wanneer het geheel hard kookt. Zet opzij.
Stap 3 /8
Schil de mango. Verwijder het harde binnenste gedeelte en de vezels. Snijd de mango in blokjes van 2 cm. Zet opzij. Sluit het deksel.
Stap 4 /8
Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 5 /8
Doe de inhoud van de pan in de ActiFry.
Stap 6 /8
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Sluit het deksel.
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Verdeel de bereiding over zes glaasjes. Serveer lauw of koud. Je kunt ook enkele rozijnen over de bereiding strooien.
Schik een laag tapioca op een bord en nappeer met de rode vruchtencoulis. Je kunt ook enkele rozijnen over de bereiding strooien.