Thaise visballetjes met spinazie
- Totale tijd 28min.
- 20min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
250 g kabeljauw- of schelvisfilet
2 tl Thaise groene currypasta
50 g gewassen spinazie
1 el bloem
2 el mangochutney (potje)
Bereiding
Stap 1 /4
Maal in de keukenmachine of in 2 porties in de hakmolen van de staafmixer de visfilet met de currypasta, de spinazie en de bloem.
Stap 2 /4
Rol met vochtige handen 12 balletjes van het vismengsel.
Stap 3 /4
Bestrijk de visballetjes met een beetje olijfolie. Bak de visballetjes in 8 min. mooi bruin en gaar op 160 graden. Serveer ze met de mangochutney om te dippen.
Stap 4 /4
Tip: Ook lekker met zoete chilisaus! Maak de visballetjes van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast (1-2 dagen). Variatietip: Vervang 100 g visfilet door rauwe garnalen.