Tonijnsteaks met diepvriesgroenten
- Totale tijd 50min.
- 5min.
Bereiden - 15min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 Blauwvintonijn steaks
2 el Eetlepels citroensap
1 el Eetlepels olijfolie
2 tl Theelepels fijngesneden knoflook
2 tl Theelepels gedroogde tijm
Zout, peper
350 g Roerbakgroenten uit de diepvries
1 el Citroenrasp
Bereiding
Stap 1 /6
Marineer in een diepe schaal de tonijnsteaks in citroensap, olijfolie, knoflook en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Dek af en zet 30 minuten in de koelkast.
Stap 2 /6
Zet lade 1 aan. Leg de tonijnsteaks op de plaat in lade 1.
Stap 3 /6
Zet lade 2 aan. Leg de groenten op de plaat in lade 2.
Stap 4 /6
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /6
Controleer of de tonijn goed gaar is en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 6 /6
Serveer de tonijn met citroenrasp en groenten.