Varkensribbetjes en uiringen
- Totale tijd 1u. 30min.
- 20min.
Bereiden - 1u. 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
600 g Varkensribbetjes
220 g Bruine suiker
9 g Paprikapoeder
3 g Knoflookpoeder
3 g Uien poeder
3 g Mosterdzaadjes
2 tl Saliepoeder
Zout, peper
260 g Bloem
50 cl Karnemelk
4 Eieren
480 g Paneermeel
12 cl Olijfolie
4 Grote gele uien
560 g Barbecuesaus
Toebehoren
Grillen Verdeling
Bereiding
Stap 1 /5
Spoel de varkensribbetjes onder koud water af en dep droog met keukenpapier. Meng in een kom de suiker met 6 g paprikapoeder, knoflook, ui, mosterd, salie, zout en peper totdat alle ingrediënten volledig vermengd zijn.
Stap 2 /5
Neem 4 ondiepe kommen of diepe borden. Meng in de eerste de bloem met 3 g paprikapoeder en een mespunt zout. Combineer in de tweede de karnemelk met de eieren en voeg 30 g van de bloemmix uit de eerste kom toe. Meng in de derde de paneermeel, een mespunt zout en olijfolie met een vork totdat de olie gelijk is verdeeld. Doe de helft van de paneermeel in de vierde kom.
Stap 3 /5
Schil en snijd de ui in ringen van 1-2 cm dik. Droog de uienringen met wat keukenpapier om overtollig vocht te verwijderen. Leg de uienringen met een vork in de bloem, vervolgens in het karnemelkmengsel en uiteindelijk in de paneermeel. Bestrijk ze met olijfolie.
Stap 4 /5
Plaats de grillplaat en de verdeler in het apparaat. Klik op de Sync-knop en selecteer de GEROOSTERDE KIP-stand voor P1. Selecteer voor P2 de VIS-stand. Leg eerst de helft van de varkensribbetjes aan een kant van de verdeler. Snijd ze indien nodig in stukken zodat ze in het apparaat passen en leg ze met het vlees naar beneden. Als de timer afgaat, draait u de varkensribbetjes om en voegt u de uienringen toe aan de andere kant van de verdeler. Hervat het kookproces. Bestrijk de varkensribbetjes na 10 minuten ruim met barbecuesaus en draai de uienringen om. Hervat het kookproces.
Stap 5 /5
Herhaal dit proces met de tweede lading.